My Life Without You

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
What Goes Around .. Comes Around . :)

28 December 2010

Ada Jiwa


ada ku di sini untuk kau rasa , rasakan dengan jiwa yang ada .
sememangnya aku yg kau jatuhkan dulu , biarkanlah . .
telah kuhimpunkan segala kesalahan kau dan aku warnakan jiwa .

ada ku di sini utk kau tahu , seriknya jiwa ku masa denganmu .
semuanya aku yg kau jatuhkan dulu , biarkanlah . .

angin tolong hembuskan aku jauh dari bayangan itu . .

telah kuhimpunkan segala kesalahan . .
kau dan aku warnakan jiwa . . .

'woot2 , tak payah nak karya sangat lah ! ni lirik lagu ada jiwa by azlan & the typewritter ~
huhu. best2 . suka bangat sama ini song ^,^"

18 December 2010

Answer Please ! ! ! OK ! Done :))

update kali nih sebab nak jawab soalan2 cepu emas yg kak eiyra gadis tag kann sbb takot dia buat onar kat blog kesayangan aku nih . heheh . btw , thanx eh kak eiyra 4 tag n print screen tu :p. btw , kak eiyra gadis ni aku xpernah jumpa ponn cme fren kat fb then aku tahu dia kawan baik ngn sepupu aku yg cantik meletup ! siapa lg kalau bukan bintang malam :) super model ok ! kau ada ? haha:D OK2 . xnak buang masa ok . jum start ! mcm nak jwb final exam paper CALCULUS lak !

1 . Adakah anda rasa anda HOT?

hah . aku tak rasa pon aku HOT . =.=' sob3x im COOL :D

2. Update wallpaper yang anda guna sekarang

3. Cerita about this wallpaper.

ok . aku tak taw nak describe cmner sbb aku rasa model yg pakai baju merah bawa belon bentuk love yg jalan2 kat tgah2 padang ni lawa walopon xnampak muka n menggambarkan diri aku skunk ni yang kembali bahagia.. gambar ni menarik dan ada maksud tersendiri bagi aku . lawa kann ? heh , apa2 la diana :p

4. Kali terakhir makan pizza. ?

eh ? bulan lepas rasanya . dengan kawan aku , arm . kitaorg mkn kat pizza hut , tesco ampang . dia belanja aku . sebab aku mmg gilerr pizza but now kn kurangkan . pizza xelok kata DIA :) hehe~


5. Lagu terakhir yang anda dengar ?

Mike Posner -Please Don't Go . sumpah best lagu ni . and dedicated to my sayang capital 'A' :) selalu replay sampai lebam ! :) .

6. Apa yang anda buat selain selesaikan tag ini ?

apa lagi kalau bukan facebook , youtube ,twitter , ym . kann . busy2 . xcaya ? tengok nih . hahaha walaupon assignment bersepah2 . bwahahah !

7. Selain nama sendiri anda dipanggil dengan nama apa ?

ADIK - mak kesayangan aku yg panggil
LAT - arwah abah sbb aku bulat sgt time kecik2 dulu
PIPI - abg aku pnggil sbb pp aku tembab ms kecik2 . serius comel :p
D - standard kwn2 panggil sbb DIANA kann
NANA - sedara mara n yg nak pnggil aku shortname .
tujelaa . xde lak org pnggil aku DEMI LOVATO ke apa kann . hahaha~

8. Tag lima orang .

9. Siapa orang no 1 dengan anda ?

:) saya panggil dia tek . haha . best2 ktorg sekepala . tp ada 1 sifat yg xsama . teeett . secret xleh bgtaw!! bout taste maybe heart feeling :p soory tet .

10. Katakan sesuatu pada orang no 5 . ?

nad , aku selesa kwn ngn kau . kau OK jew . apa2 pon boud people around us just ignore them . hanya kau tahu apa yang kau buat ! GO GIRL !

11. Nombor 3 ada hubungan dengan siapa ?

HAHAHA :D betapa besarnya gelak aku kann . ok2 . aku tahu nama dia AIMEE ? aku xkenal ponn tp bahagia aku tangok dia skunk . heheh . jgn mara eh kak pah oiii ;p

12. Bagaimana pula dengan nombor 2 ?

mamat ni ? JULIANA EVANS .sbb tu SAM n JUE break ! angkara ariff ni larhh! haisshh xbaik taw hancurkan rmh tnggga org . =.=' hehe~ sorry . ariff ni single kot,katanya :p

13. Kata-kata cinta kepada orang nombor 4.

ha ? giler ke apa? xmungkin r nak cinta2 ! sebab akim ni sepupu aku ok ? brahahah . kalau dia mcm ben barnes skalipon aku kena halang perasaan tu sbb bapak dia ngn bapak aku adik beradik sbb org kata sepupu darah bapak kuat . kuat darahnya errkk. huh! kecewa ! nasib baik kau bkn ben barnes ! huhu . . apa2 ponn kau sgt2 kiut la akim ^_^

14. Berikan 4 fakta yang anda tahu tentang orang yang anda tag ?

-kururu reirra ni jiran aku act n aku suka kawan ngn dia . kepala otak ktorg sama .gila2 gedik semua ada larhh!! hahaha~ sorry reirra syg . xmo mara2 k .
-ariff? kwn la jgak leh dkata bff even tak pernah jmp! serius! kenal by fb . mula2 dulu ingt dia ni stalker aku sbb dia slalu like n komen apa2 yg aku post.da lama2 tu baru ok n tahu dia ni bkn laa fan aku. hahah . tp dia fren aku yg agak best r . weekk!!
-lysa kwn skola rendah aku. time skola slalu la pipi dia yg tembam jd mangsa . hahaha . kesian kau . sorry eh sbb msa skola rendah dulu suka cubit pipi kau . haishh comel sgt ! siapa suruh ? !
-akim . sepupu aku part abah . suka mkn . opps! jgn mara k . hehe~ tapi beware beb jgn smpai obesity k . keep fit :)
-nad kwn aku yg best la taw . gila2 jugak . bagi aku dia ok . dia ada VIVA , kau ada? :D

HAHAHA:D omg! at last abis jugak soalan2 nih . penat aku menaip nih . sudah2 ! stop !

masa utk layan MY SAYANG kesian dia tnggu aku d talian YAHOO MESSENGER O.O
k la kepada org yg aku tag tu sila laa jwb soalan2 ni eh . ni amanah taw . xbaik abaikan amanah t kat akhirat jawabla kau . errkk .

k2 . TIMES UP . bye2 !
zzZZZZzzzzzzz


Baby Please Don't Go

OH,GOSHH !! saya tak tahu kenapa saya suka+addicted tsgt2 laa giler biler dengar lagu nih . sangat2 okay . REPLAY -REPLAY and terus REPLAY okay ? best laa sgt .KLIP VIDEO dia ponn best gak !

nah! ni lirik dia !

Just run away
from these lies
back to yesterday
safe tonight

I feel the sun creeping up like tick-tock
I’m trying to keep you in my head but if not
we’ll just keep running from tomorrow with our lips locked
yeah you got me begging begging

baby please don’t go
if I wake up tomorrow will you still be here
I don’t know
if you feel the way I do
if you leave I’m gonna find you


Baby please don’t go go go go
Baby please don’t go go go go
Baby please don’t go go go go
Baby please don’t
Baby please don’t
Baby please don’t run away

From my bed and start another day
stay instead
I feel the sun creeping up like tick-tock
I’m trying to keep you in my head but if not
we’ll just keep running from tomorrow with our lips locked
yeah you got me begging begging


Baby please don’t go go go go
Baby please don’t go go go go (don’t leave me, leave me)
Baby please don’t go go go go
Baby please don’t
Baby please don’t
Run away

16 December 2010

He's My Hero ? Oh , In My Dream Only Larhh . Hu3

OMG !! sangat laa kacak . suka laa giler Ben Barnes ni . siapa2 yg xtaw hero pujaan aku ni dia ada blakon cerita NARNIA as CASPIAN . peergghh!! walaweyh .oh, gosh ! ! he's mine ok ?
hahahaha :D da la diana , jgn nak berangan sgt . si barnes ni pon tak kenal kau larhh ! .

yes ! aku faham . aku sedar diri . siapalah aku ni kann . sekadar minat giler je ngn mamat ni ! ^_^

korang nak tahu lebih pasal dream hero aku ni leh r usya blog ;

12 December 2010

Out Of Mood Okay ?


hermm . tgok , baru nak update jew . da rasa mcm mls . korang bole nmpak betapa xde mooodnyer la aku utk update blog . rasa cam nak mati jek ! ermm , sejak dua menjak ni aku sgt2 la down giler . feel like want to quit my study jee. tp kalau aku nak quit, aku nak wat apa jew . takat spm jew apa la sgt . mungkin bg perempuan itu da cukup memadai sbb org kata perempuan blaja tinggi2 langit pon masuk dapor jgak kann . see ? but now aku tak rasa perihal tu da xbole d guna pakai . ermm , blaja tinggi2 smpai langit memang bagos , cerah masa depan . nnti dpt keje bgos2 . pastu gaji ponn masyuk .

bila perasan skunk , gaji seorg isteri lg masyuk dr suaminya atas dasar semua ni. lelaki kann xramai yg rajin . aku sedar . ermm, kenapa aku mcm ni ? kenapa life aku xmcm org lain ? walaupon aku ada org yg syg aku . tp kdg2 aku rasa ikhlas ke perasaan tu pada aku ? ya allah berikanlah aku kekuatan utk kali ini shj. aku da penat menangis . air mata aku da kering. cukup derita smpai di sini. noktahkan derita aku. yg aku inginkan hnyalah kebahagiaan .

nak selit sikit lirik lagu ni . sbb masa aku tga update blog ni aku dgr lagu ni kat hotfm :)
AKU LEMAH TNPA KAMU . KU INGIN MU DAMPINGIKU . AKU FAHAMI AKU BKN TERBAIK UTK DIRIMU SMPAI SYURGA KU MENUNGGU , SAMPAI SYURGA KU CINTAMU HANYA KAMU . love you larh FAIZAL TAHIR ! ^_^ semua lagu abg pejal i loike!

aku xde r nak bangga sgt ngn bahasa penjajah tp sometimes , i sound silly when i speak in malay . wah ! oppss! mcm kenal jek ! tettt ! whateverla . .

06 December 2010

Past is a good place to visit, but certainly not a good place to stay.

This time, This place
Misused, Mistakes
Too long, Too late
Who was I to make you wait
Just one chance
Just one breath
Just in case there’s just one left
‘Cause you know,
you know, you know


That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you’ll be with me
and you’ll never go
Stop breathing if
I don’t see you anymore

On my knees, I’ll ask
Last chance for one last dance
‘Cause with you, I’d withstand
All of hell to hold your hand
I’d give it all
I’d give for us
Give anything but I won’t give up




I wanted
I wanted you to stay
‘Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
And I forgive you

For being away for far too long
So keep breathing
‘Cause I’m not leaving you anymore
Believe it





04 December 2010

Aku Budak Baru Belajar :D

yeah2 ! aku da taw cmner nak edit , combine semua by photoscape semua ! haa , kenapa? kalau korang nak gelak ke nak ckp aku ni bru nak taw ke apa ke . peduli apa aku! yg pnting aku da blaja . xde la hadap sgt dgn photoscape ni . dulu da taw cme xpernah nak blaja sbb bz study . byk lg kerja lain yg leh aku buat okay . thanx gak pd sesiapa n kwn2 yg ajar aku .

tgok ni. tgok ni . Cantek kann ? huahua. .
yang ni plak aku buat by PAGE .combine semua pic2 yg aku rasa cute . cute ke? lalalala~ aku baru taw bab2 combine2 nih je dulu .xpela kt slow2 kan blaja . :) lama2 pro laa kann .
huhuhu~ sumpah best . kerja nak edit pitcha jew . tp buat yg lain2 aku xtaw lagi . still blaja . huahua~

ok guys . thanx yg sudi baca :)

01 December 2010

Telah Ku Hapus


satu persatu telah kuhapus cerita lalu di antara engkau dan aku . .
dua hati pernah berjaya mencipta seribu mimpi tanpa ragu tanpa curiga ku tak ingin lagi ,
tak akan menunggu menanti harapan utk hidupkan cinta yg telah mati .
ku x ingin cuba hnya utk kecewa .
lelah ku bersenyum lelah ku bersandiwara . .
aku ingin pergi dan berganti hati . . .
satu persatu telah kuhapus nada dan lagu yg dulu kucipta untukmu .
rasa yg dulu pernah ada kini berdebu terbelenggu dusta dan noda .
cinta yg telah pergi harus ku ganti . .

29 November 2010

Happy Families

kebahagiaan boleh dicari . kekayaan tak boleh beli kebahagiaan :) happy sgt2 dgn big families a few days kat kedah darul aman :) bila tgok sepupu2 kahwin rasa mcm nak khwin je . ! ! ! tapi bila ada kes cerai2 nih rasa takot lak nak khwin , urgghh ! ! !
aku yang berangan2 nak mkn kat mean table dgn hubby aku one day . but where my husband?
me , sc iela , sc ain & mak lang ^_^ -peace no war
whoaa ! ramai nak describe nih . ni la cousin2 , auntie2 , auncle , anak2 sedara semua :D
thanx to me :) coz aku yg snap . nice pitcha kan ? >,<
me diapit dgn pengantin sc mashitah & abg ikhmal :) happy always ya guys - da ada baby da already 5 month dlm perot , eh mereka da nikah last may :) best kan !

25 November 2010

Boy And Girl


Smooth..
BOY : ABC
GIRL : huh?!
BOY : Always Be Careful
GIRL : ahh. and then?
BOY : DEFG
GIRL : what?
BOY : Don’t Ever Forget Girl
GIRL : forget
that?
BOY : i’m HI.
GIRL : huh?
BOY : Happy Inlove
GIRL : so?
BOY : JKLM
GIRL : and what that suppose to mean?
BOY : Just Keep Loving Me.
GIRL : so how about? NOPQRSTUVWXYZ?
BOY : (stop and think)
BOY : No Other Person Quite Reasonable Shall Treat U Very Well Xceptme, You’ll Diana

23 November 2010

Im Not A Type To Get My Heart Broken

I’m not the type to get my heart broken
I’m not the type to get upset and cry
Cause I never leave my heart open
Never hurts me to say goodbye
Relationships don’t get deep to me
Never got the whole in love thing
And someone can say they love me truely
But at the time it didn’t mean a thing

My mind is gone, i’m spinning round
And deep inside, my tears i’ll drown
I’m losing grip, what’s happening
I stray from love, this is how I feel

This time was different
Felt like, I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now i’m, in this condition
And i’ve, got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what you’ll never see me cry

Did it happen when we first kissed
Cause it’s hurting me to let it go
Maybe cause we spent so much time
And I know that it’s no more
I shoulda never let you hold me baby
Maybe why i’m sad to see us apart
I didn’t give to you on purpose
Gotta figure out how you stole my heart


How did I get here with you, i’ll never know
I never meant to let it get so, personal
After all I tried to do, stay away from loving you
I’m broken hearted, I can’t let you know
And I won’t let it show
You won’t see me cry

22 November 2010

Hmmmm . . Pilih 1 , 2 Atau 3 ? ?


ahaks ! korang mesty pernah kn tackle atau tackle org kann ? itu lumrah biasa bg merasai pengalaman hidup. ini penting bg mengenal tentang sebuah perhubungan yang berkait dgn perasaan . :) nyata sweetnya bila kita dicintai dan mencintai seseorang tu . lagi bahagia bila kita da bersatu ^_^ sebelum cinta itu bersatu . ia pasti bermula dgn detik berkenalan yg indah . walaupun jalan cerita berbeza tp ia amat bermakna bg setiap individu dlm hidup mereka . aku mula belajar hidup sndri sejak meninggalkan lelaki itu . aku perlu teruskan hidup tnpa dia . sejak aku da single ni . rmi yg hint aku tp aku comfortable ngn 1 guy ni. hey, guy yg lain tu sorry la eh . erkk .

ha , tiba2 teringat kakak angkat aku ni . tnya aku mcm2 bout diri aku sejak da single nih . mcm wartawan, taw la amik mascom kat uitm , lendu tp jgn la nak praktik kat aku . bwahaha!

a.kalau ada 3 boys ngorat ko . ko wat apa ?
1-cuba knl semua scra direct ke ?
2-amik keputusan kapel 3 , 3 tnpa pengetahuan each other ?
3- kenal salah sorang yg ok lebih rapat ?
hahaha . no3 please . (kak sherynne tu leh ketawa-.-)

b.apa kriteria yg kau damba dlm ciri lelaki idaman ?
1.handsome . baik . pintar . gila hot .
2.yg penting kaya .$ $ $ $
3. xkisah yg penting terima kita seadanya. faham kita.
pergghh 3 , 3 leh tahan tp more to no 3 .

c.ada 3 boys ni syok giler ngn ko . tp kwn2 ko hasut ko pilih yg paling hot la der . ko apa reaksi ?
1.xpeduli kata2 kwn2.biar je . kenal 3 . 3 secara baik .
2.trus rapat n kapel ngn hot guys tu ?
3.buat tak tahu je . apa brg ada affair dgn rakan sekampus .
no komen. semua jwapan 1,2 n 3 mcm apa jew . wtf! i like no3 :)

d.kau benci giler ngn mamat ni tp dia makin gigih berusaha mendekati kau .apa ko buat der?
1.ish3. rimas tol kann . ignore je dah !
2.layan je . kesian sgt . tpksa hikpokrit oh, gosh!
3.sound tepek kat mamt giler tu ? hua3. kesian dia weh.
huhuhu~ whoa ! no 2 n no 3 :) more prefer no 2 . kdg2 kn jga gak hati org . erkk ! but im not like that ok.

e.bila kau suka kat one boys tu . kau jelaskan tak kedudukan sebenar kau ?
1-mestilah . kenapa perlu nak berahsia ?take me for who i am laa kan .
2.tak perlu bgtaw . xpenting okay!
3.baru kwn2. da serius baru bgtaw . huh ? mcm tu ponn ada .
ofkoz no1 laa kann . :)

f.jika 1 boys ni syok sgt2 ngn ko,ko bg deadline smpi bila kputusan akn d buat ?
1.terus terang dgn segera takot dsmbar org . omg!
2.abaikan saje smpi bila2. kejamnyer -.-
3.memiliki peminat boys yg rmi xsemestinya bole sewenang2 mmpermainkn mereka.so,buat keputusan dgn sebaiknya tp jgn tlalu tburu2 .ok.
no 3 larh jwapan terbaik:) no2 itu mmg sgt cruel.

tiba2 phone kak sharynne tu berdering.bf dia kol la kot . trus bla. hampeh tol .
haiya. dia salin apa soal jawab td. huahua2 . kakak ni ialah kakak angkat aku;sherynne .
agak lama dia gayut. aku sabar tunggu dia smbil main game. then terus ajak aku mkn dgn bf dia.trus lupa apa yg dah dia tnya td. bagoss! hua3. kelakar .

-serius lama xspent time ngn laki2 sjak 2 menjak ni . byk spent time ngn family n girlfren jek .:)
bila aku xsuka lelaki itu aku tak kan layan o out dgn dia . okay ? faham sendri laa derr. .

Aku Benci Kalian !

urghh!! benci giler ! jangan kacau aku ! ! ! !

kau tak rasa apa aku rasa ! !

sejak dua menjak ni aku rasa mcm nak bunuh orang ! !

orang fitnah aku macam2 ! !

tak kan semua benda aku nak bgtaw org ! !

common la weyh ! !

benci orang2 mcm kau ! !

huh ! !

bila nak tolong cari aku .

bila aku mintak tolong , langsong haram xnak tolong .

mcm2 alasan kau bagi ! !

sahabat , susah senang bersama susah nak cari .

yang bersepah sahabat time senang jek ! !

bye2 ! kau mati lagi bagos larh weyh ! ! ! !

20 November 2010

Aku Dah Penat Menangis


hari yang panas jgn disangka berpanjangan sampai ke petang kerana hujan akan tiba2 turun di tengah hari .
. aku dan kau berdua memenuhi hari2 yang bosan . aku bahagia . aku tahu kita saling sayang menyayangi . perjalanan menyusur ke one utama , after booked ticket movie UNSTOPPABLE .
habiskan wayang bersama seperti tidak pernah ada apa2 berlaku antara kita .

kau ubah fikiran tak nak mkn di ONE UTAMA sbb kau nak bawa aku mkn tempat lain . aku ikut je . memang aku tak byk ckp time out dgn kau aritu. dlm fikiran aku hnya pkir boud new sem yg akan memeningkan lagi kepala otak .

kau pandu kereta mewah mama kau . BMW 5SERIES dark blue colour meninggalkan parking OU itu . dalam kereta kau cuba hiburkan aku . kau cuba buat lawak , tapi aku terpaksa hikpokrit layan gurauan kau yg xseberapa itu .

kau nak bermesra2 seperti takde apa2 yg berlaku antara kita . kau tak patut buat mcm tu . aku da mula rasakan kau seperti pergunakan cinta yg aku beri . aku buka cerita balik dan mula berani bersuara tentang perempuan cina yg kau pernah nodai beberapa hari selepas kita break up .

kau jwb , kau tension . perempuan yg masih perawan itu jd mangsa kau . STEFANI nama dia . kau kata perempuan tu budak kawasan rumah kau , satu skola menengah . aku hnya diam jew , sbb aku mls nak tanya mcm2 lagi . aku da penat . kau faham ? air mata aku abis banyak sbb kau .

destinasi yg dinanti sampai ke PAVILION , kau blnja aku lunch kat GRANDMAMA'S then kita lyn dessert kat BASKIN ROBBINS . aku agak terhibur skit masa makan tu . segala masalah aku tiba2 hilang .

kau pergi toilet , kau mintak aku jaga i-phone4 kau jap. lalu kau tinggal aku sendirian , aku bosan . aku cuba gelodek apa yg patot . aku open folder tu open folder ni .kantoi ! album nih . penuh dgn pic2 aksi panas kau dgn stefani . ada 27 semua skali . pic kau layan air kencing setan dgn perempuan tu pon ada jugak , kau buat bnda terkutuk ni kat hotel xsalah aku .aku sgt terkejut masa tu . hanya tuhan yg tahu betapa hancurnya hati aku . ya allah , astaghfirullahalazimm . . mata bulat aku da mula berkaca , tangan aku menggeletar sejuk .

kau kejutkan aku dr belakang , kau tahu apa yg sedang berlaku . segalanya kantoi dah . aku cuba coolkan keadaan . kau duduk sblah aku , kau diam membisu . kau cuba bgtaw ni pic dat time masa . . . kau tak sempat habiskan ayat kau . aku terus smbung . cukup ! kau cuba tarik tgn aku . aku tepis .

aku pergi meninggalkan BR . kau kejar aku . aku tahu mcm drama . aku tak pedulikan kau . air mata aku da mencurah2. aku cuba hilangkan diri di celah2 budak2 sekolah yg melepak tu . langkah aku makin laju . aku tak menoleh belakang lagi . aku terpaksa balik naik public transport .

masa itu jugak kau cuba call aku , aku terus off hp . sumpah aku benci kau smpai mati . balik rmh aku terus nangis mcm orang giler . . kau buat aku hilang arah dgn gambar2 kau fuck perempuan tu . setiap mlm bila aku ingt hal itu pasti aku akan menitiskan air mata aku .

cukuplah . aku da tak mampu nangis . aku dah penat nanges . tolong pergi jauh2 dr hidup aku .
penat . aku da penat nanges kerana kau .
cukup aku bukan barbie doll .

17 November 2010

Tak Mungkin Milik Kau Lagi T.T


cinta? kau percaya cintu tu apa ? terkedu dia bila aku tanya mcm nih . .

kau ingat janji2 manis dulu ? ?
apa kau ckp ? ? ?
kau nak jaga aku !
kau nak lindungi aku !
kau akan sayang aku sampai mati !
kau kata kau cinta aku kann ?
kau kata kau tak kan pandang perempuan lain even beyonce tackle skalipon kau x pandang !

mata kau yang menawan berkaca2 cuba menjatuhkan air jernih .
aku tahu kau terlampau sayang aku .
aku tahu kau cinta aku sampai mati .
aku tahu kau tak bole hidup tanpa aku .
aku tahu kau sanggup gadaikan nyawa kau untuk aku .
kau rela korbankan segala-galanya untuk aku.

tapi kau tak pernah tahu hati aku dah tawar dengan kau.
aku sayang giler babi kat kau .

kau merayu macam orang giler skalipon .
kau menangis air mata darah skalipon .
kesilapan kau tak akan merubah apa2 yang telah berlaku antara kita.

aku dan kau hanya boleh jadi kawan .
walaupun aku tahu betapa sukar untuk jadikan kau dari bekas kekasih kepada kawan baik ,
tapi aku cuba terima kau sebagai kawan seadanya~

maafkan aku .
walaupun kita mesra tapi hati aku tak mungkin milik kau lagi :')