My Life Without You

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
What Goes Around .. Comes Around . :)

04 November 2010

Bukan Dia Tapi Aku Yang Pergi


haish, kerja aku update blog n update status je laa kann . ok fine . kalau xsuka aku update 24jam status kat fb ada yang kata aku giler status ke apa , bole remove aku dgn segala hormatnya . bagi aku pulak kan , aku hide wall aku pada org2 tertentu yg bg masalah dlm hidup aku ! ! kalau over sgt , aku blocked jew! huh ! ok, hari ni xde apa yg istimewa , just menanti takdir yg dtg . ahahaha . apa2 ntah . ko kenapa ni diana ?

korang rasa mamat kaki club , drunk , semua2 la sosial habes ni leh jd ahli msjid ke? aku bkn xyakin dgn apa yg allah yg aku akan tentukan tp aku xpasti je . yakin n pasti lain kan. ermm . aku masih syg dia sgt2 . xtaw nape walaupon dia da buat aku mcm2. aku dengar dia nak berubah . alhamdulliah kalau mcm tu . tp time ngn aku dulu 24jam ckp nak berubah tp xde apa pon . ok, saya tunggu awak berubah :)

kenapa ada yg rasa aku ni bajet sgt? xnak lupakan dia sbb dia anak dato'? common r . xde sbb mcm tu pon . mungkin ada yg ramai ckp belakang pasal aku . mcamana la anak dato' tu leh cair ngn aku . ye, aku bkn mcm lisa surihani , tiz zaqyah or juliana evans sekalipon ! AKU SEDAR DIRI . tapi cinta bukan ukuran rupa atau wang . aku bkn knl seorang anak dato' bersepah la weyh anak dato' n anak tan sri kwn2 aku! poyo jap je , bg korang panas :p

nak cerita pasal aku tahu ada org yg gembira sgt bila aku da break dgn budak tu . suka hati la kann . xkan aku nak biar diri aku terus kena pukul . bukan dia tinggalkan aku tp aku yg tinggalkan dia ok . bukan bangga tapi just nak bgtaw . jgn nanti ada org kata anak dato' tu yg xhadap aku bagai padahal budak itu mmg hadap sgt ngn aku ! korang apa taw !

cuba korang bgtaw ? apa yg korang xpuas hati sgt ngn aku ni ha??
apa slah aku ha ? aku kacau beras mak kau masak ke ? tak kan ?
so , duk diam2 . jgn nak semak sgt !

kau yg semak pastu nak mcm2 ngn aku ! go to hell la !
huh ! ( bengang kot ; nyanyi lagu akim skit )

1 comment:

  1. haha,,wei syg jgn la hot2 sgt...t terbakar umh...hehehee

    ReplyDelete